Yes.. Een positieve test! Vanaf dat moment struinde ik internet af om babynamen te bekijken. Wat was dat lastig zeg. Zoveel keus. Hoe wij uiteindelijk op onze naam gekomen zijn?! Lees mee

 

Zwanger

Al vrij snel nadat we een positieve zwangerschap test hadden ging ik opzoek naar babynamen. Ik struinde na mijn werk internet af. Zo, wat een keus! Ik keek voornamelijk naar jongens namen, want iets in mij zei dat we een jongetje zouden krijgen. Danny was er van overtuigd dat we een meisje zouden krijgen en zei dat we nog genoeg tijd hadden om een naam te bedenken. Mannen:P…

Jongensnamen

Natuurlijk bleef ik eigenwijs doorzoeken naar (jongens) namen. Ik maakte voor mezelf een lijstje met namen die ik wel leuk vond. Danny heeft al 4 jongens, dus ik vond dat de naam van onze baby ook wel moest passen bij de namen van zijn jongens . Op mijn lijstje stonden de namen Ruben, Raff en Wess. Ik bleef er bij dat het een jongetje ging worden =).

Toch een meisje..

Bij de 15 weken echo bleek ( toch) dat wij een meisje gingen krijgen! Natuurlijk vond ik dit ook heel leuk, maar wel even omschakelen. Ik kon dus opzoek naar meisjesnamen. Oh zucht.. wat  een boel namen komen er voorbij. Ik wilde een stoere naam die niet te vaak voorkwam . Zelf werk ik in de kinderopvang, wat het niet makkelijker maakt om een naam te bedenken. Samen vonden we de naam Saar en Philou leuk. (spreek je uit als fie-loe).

De naam

Uiteindelijk na een paar keer schrijven en hard op zeggen viel de naam Philou toch af. Vind het nog steeds een leuke naam, maar niet echt passend bij ons gezin. We waren er uit; Saar.  Totdat Danny uit zijn werk kwam en de naam Feline zei. In eerste instantie vond ik dit te veel lijken op de naam van mijn zus Seline en onze moeder Edine.  Ook deze naam dus een paar keer opgeschreven en hardop gezegd. Ik vond het toch ook wel heel mooi om ons meisje naar mijn zus te vernoemen. Ook wilde ik iets van mijn moeder erbij. De tweede naam van mijn moeder is Elisabeth. We waren er (eindelijk) uit!!!

Geboren

Op 18-02-18 is onze dochter en zusje Feline Elisabeth geboren. Nog steeds zijn wij erg blij met de naam. Ik vind het een stoere naam. Ook hoor je deze naam niet dagelijks voorbij komen. In onze omgeving krijgen we veel leuke reacties op de naam. Samen met Danny heb ik Feline laten tatoeëren. Danny op zijn bovenarm en ik op mijn onderarm.

 

Feline is een Nederlandse naam voor meisjes.
De betekenis is `als een kat, brengt geluk