Nog een week en dan is 2017 alweer voorbij. Wat gaat dat snel, kerst zit er na vanavond ook weer op. Voor de verandering een keer een samenvatting van mijn (lange) weekend.

Vrijdag

Ik heb zelf een super leuk weekend achter de rug. Met lunches, borrels en diners! Het was allemaal hartstikke leuk. Het begon op vrijdag al met een kerstlunch op mijn werk, met de afdeling waar ik werk is de traditie dat zij chic gekleed gaan tijdens de lunch. Ik mijn nieuwste jurkje uit de kast getrokken, haren in de krul en gaan. Ik voelde me een beetje overdressed maar desondanks was het toch heel leuk! ‘S avonds had ik een borrel waar ik heb ook erg naar mijn zin heb gehad, jammer dat zulke feestjes dan maar één keer per jaar zijn.

Quote - life is a party

Zaterdag

Op zaterdag ben ik met Seline en nog een vriendin naar het sushifestival in Eindhoven geweest. Doordat de verwachtingen hoog lagen viel het eigenlijk een beetje tegen, maar we hebben heerlijk gegeten en lekker kunnen bijkletsen dus dan is het altijd leuk! Het was eigenlijk gewoon een foodfestival maar dan met veel sushi en wat andere Aziatische gerechten.

Maandag – eerste kerstdag

Op eerste kerstdag had ik een brunch bij mijn ouders. Super lekker gegeten maar altijd toch net iets te veel. Het is kerst, dan mag het maar wanneer het gewoon niet lekker zit  is het niet zo leuk. Dat gebeurt me overigens elk jaar, leerpuntje waar nog aan gewerkt moet worden. ‘S avonds ging ik namelijk uiteten met mijn schoonfamilie, dus weer een hoop eten. Dit was ook erg lekker, ik had o.a. gekaremeliseerde appeltjes en jezus wat is dat lekker!

Dinsdag – tweede kerstdag

Vandaag, tweede kerstdag, ben ik begonnen met een uurtje sporten. Vanwege de kerst vielen een aantal lessen uit die ik normaal gesproken volg dus ik had wat in te halen. Ook wel lekker met al dat eten en stilzitten om even je energie kwijt te kunnen. In de middag ben ik met mijn ouders naar mijn oma gegaan waar ook mijn ooms waren. Hier hebben we heerlijk geluncht met z’n allen. Vanavond lekker lui op de bank want morgen moet ik weer aan de arbeid! Niet erg, het is rustig omdat veel mensen vrij zijn dus zo kan ik wat achterstallig werk inhalen.

Ik hoop dat iedereen hele fijne, gezellige en leuke kerstdagen heeft gehad. Wat hebben jullie gedaan? Op naar oud&nieuw!

xliefs Marieke