Twee oktober tweeduizendachtien, zijn wij getrouwd! Het was een perfecte dag, precies zoals wij ingedachte hadden. Ik ga jullie alles vertellen over de aanloop en de hoogte punten van onze grote dag. 

Het aanzoek

Na de geboorte van onze dochter Feline 18 februari dit jaar, hadden we het wel eens over trouwen gehad samen. Danny zei als jij mij ten huwelijk vraagt dan gaan wij trouwen. Nou…dat laat ik mij  geen tweede keer zeggen natuurlijk …  Ik ging hard nadenken over een leuke manier om Danny DE vraag te stellen. Ik heb Feline een romper aan gedaan waarop stond: Papa wil jij met mama trouwen? Het duurde even voordat Danny de romper zag.. (mannen 😛 ). Hij stond best wel verbaast te kijken en had dit volgens mij niet verwacht. Het antwoord was natuurlijk.. JA!!

Verloofd

Weer een nieuwe fase in ons leven.. Samen kijken hoe we onze bruiloft willen. We waren er snel over eens dat het geen grote bruiloft zou  gaan worden met alles erbij. Een jurk is zo niet mij laat staan een trouwjurk.. Eerst hebben we bij de gemeente een datum gepland. Daarna konden we reserveringen en trouwkaarten gaan maken.

trouwkaart

Trouwkaarten

Overal kun je tegenwoordig trouwkaarten laten maken. Ik ben op Instagram gaan kijken en kwam uit bij hipdesignkaarten. Hele leuke kaarten hebben ze. Ik wilde graag een rustig kaartje met ook weer niet te veel poespas. Uiteindelijk is dit hem geworden. Een aanrader. Goede en snelle service!!i

Onze grote dag: 2 oktober 2018

Daar was 2 oktober dan. Wij gaan trouwen! Ik wilde alles niet te, maar ik wilde er wel anders uit zien dan anders..(trouwen is immers een hele speciale gebeurtenis). Ik heb mijn haren en mijn nagels laten doen. Mijn moeder heeft een trouwboeket laten maken. Dit maakte mij outfit helemaal compleet.

Begin van de middag hebben Danny en ik elkaar het Ja-woord gegeven met ringen in het bijzijn van onze getuigen. Danny had zijn broertje en ik had mijn zus als getuigen.. Daarna hebben we met de getuigen en aanhang wat gedronken bij Barista café in Arnhem. Super leuk, ze hadden onze tafel versierd en kregen champagne. Ik zou hier zeker nog een keer heen gaan!! Na het drankje en een gebakje zijn we met onze hele familie wat gaan eten en drinken bij Liz in Lent. Gezellige sfeer daar en een mooi uitzicht over een grote plas. Daar hebben we foto’s gemaakt.

Verrassing

Als grote verrassing kregen we van mijn moeder en mijn zus in huwelijksreis naar Spanje. Onze eerste vliegvakantie samen en überhaupt de eerste keer vliegen van Danny  Wat hebben we daar genoten samen. Even zonder onze Feline. Af en toe ook best lekker. Al waren we natuurlijk wel weer heel blij om ons meisje bij ons te hebben.

Geen grote bruiloft gehad, maar voor ons een mooie en perfecte dag zoals wij deze graag wilde!!getrouwd man en vrouw

Nu nog meer met elkaar verbonden door dat kleine woordje ja..(l)